PALVELUT

OBN:n laadukas palvelutarjonta kattaa monia liiketoiminnan osa-alueita. Omien palvelujemme lisäksi toteutamme projekteja myös muiden konsulttien kanssa. Esimerkiksi henkilösten kehittäjän, IPR-asiantuntijan tai yritysjuristin kanssa.

 

Olemme toteuttaneet noin 80 Keksintösäätiön, Tekesin ja ELY-keskusen Tuoteväylä ja Tuli/Tutli -projektia, joten uudet innovaatiot sekä tuote- ja palveluideat ovat meille tuttua toimintakenttää. Olemme myös valtuutettu Tekesin Innovaatioseteli -projektien toteuttaja. Liiketoimintasuunnitelmia olemme olleet kirjoittamassa ja sparraamassa sadoille yrityksille tai yrittäjäksi aikoville. Myös laatujärjestelmistä, kansainvälistymissuunnitelmista, markkinointistrategioista, yrityksen kehittämissuunnitelmista ja muista projekteista meillä on kymmenien projektien kokemus.

OBN on valittu vuonna 2014 neljän vuoden ajaksi konsultiksi ELY-keskusten Yritysten kehittämispalveluihin (www.yritystenkehittamispalvelut.fi). OBN:lla on konsultointioikeudet kaikkiin seitsemään osa-alueeseen, yhtenä ainoista konsulttiyrityksistä Suomessa. OBN on valittu viime vuosina mukaan myös lukuisiin muihin julkisesti rahoitettuihin liiketoiminnan kehittämisen konsulttipooleihin. Esimerkiksi vuonna 2014-2015 toteutimme Teknologiateollisuus ry:n TRIOplus -hanketta. Toteutamme TE-toimiston starttirahalausuntoja Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin aluilla, joten tunnemme laajasti eri toimialoja liiketoimintoja.

Kerro tarpeistasi niin etsitään yhdessä niihin parhaiten sopiva ratkaisu. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin!

 

YRITYSPALVELUT JULKISTEN KEHITYSORGANISAATIOIDEN KANSSA

Toteutamme normaalien yritysprojektien lisäksi monia toimeksiantoja julkisen sektorin yrityskehittäjille. Seuraavassa tällä hetkellä voimassa olevat yhteistyöprojektit.

muita

uutisia

Huono johtaminen karkoittaa työntekijät

Talouselämä’ssä julkaistun uutisen mukaan Duunitori Oy:n teettämässä työnhakijatutkimuksessa vain 38 prosenttia piti palkkaa erittäin tärkeänä syynä sitoutua työnantajaan. Tutkimuksen mukaan se ei myöskään ole ykkösasia työnhaussa. Hyvä palkka on erittäin tärkeä syy vaihtaa työpaikkaa vain 29 prosentille hakijoista. Palkka ei kuitenkaan ole merkityksetön. Se on tärkeä syy sitoutua työpaikkaan mutta vain 38 prosenttia pitää sitä erittäin tärkeänä […]

FinWe Oy sai tärkeän patentin

Finwe onnistui hankkimaan päämarkkinoillaan patentin (US Patent 9,778,740) järjestelmälleen LiveHEAT(tm), joka pystyy seuraamaan mikä 360-sisällön katsojaa kiinnostaa. Analytiikkaa käytetään laajenevasti digitaalisen markkinoinnin palveluissa, joissa tärkeinä alustoina ovat mm. Youtube ja Facebook. Finwe on erikoistunut 360 asteen videoiden ja virtuaalitodellisuuden esitysratkaisuihin. Käyttäjän katselusuuntaa havainnoimalla saadaan selville, mitä käyttäjä virtuaalitodellisuudessa tai 360 asteen videossa katsoo. Ja tästä […]

Asiakkaamme BIO KasvuOpenin finaaliin

OBN:n asiakas on päässyt KasvuOpenin Biotalouteen erikoistuneen kilpailun valtakunnalliseen finaaliin, yhdessä yhdeksän muun yrityksen kanssa.