PALVELUT

OBN:n laadukas palvelutarjonta kattaa monia liiketoiminnan osa-alueita. Omien palvelujemme lisäksi toteutamme projekteja myös muiden konsulttien kanssa. Esimerkiksi henkilösten kehittäjän, IPR-asiantuntijan tai yritysjuristin kanssa.

 

Olemme toteuttaneet noin 80 Keksintösäätiön, Tekesin ja ELY-keskusen Tuoteväylä ja Tuli/Tutli -projektia, joten uudet innovaatiot sekä tuote- ja palveluideat ovat meille tuttua toimintakenttää. Olemme myös valtuutettu Tekesin Innovaatioseteli -projektien toteuttaja. Liiketoimintasuunnitelmia olemme olleet kirjoittamassa ja sparraamassa sadoille yrityksille tai yrittäjäksi aikoville. Myös laatujärjestelmistä, kansainvälistymissuunnitelmista, markkinointistrategioista, yrityksen kehittämissuunnitelmista ja muista projekteista meillä on kymmenien projektien kokemus.

OBN on valittu vuonna 2014 neljän vuoden ajaksi konsultiksi ELY-keskusten Yritysten kehittämispalveluihin (www.yritystenkehittamispalvelut.fi). OBN:lla on konsultointioikeudet kaikkiin seitsemään osa-alueeseen, yhtenä ainoista konsulttiyrityksistä Suomessa. OBN on valittu viime vuosina mukaan myös lukuisiin muihin julkisesti rahoitettuihin liiketoiminnan kehittämisen konsulttipooleihin. Esimerkiksi vuonna 2014-2015 toteutimme Teknologiateollisuus ry:n TRIOplus -hanketta. Toteutamme TE-toimiston starttirahalausuntoja Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin aluilla, joten tunnemme laajasti eri toimialoja liiketoimintoja.

Kerro tarpeistasi niin etsitään yhdessä niihin parhaiten sopiva ratkaisu. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin!

 

YRITYSPALVELUT JULKISTEN KEHITYSORGANISAATIOIDEN KANSSA

Toteutamme normaalien yritysprojektien lisäksi monia toimeksiantoja julkisen sektorin yrityskehittäjille. Seuraavassa tällä hetkellä voimassa olevat yhteistyöprojektit.

muita

uutisia

Asiakkaamme BIO KasvuOpenin finaaliin

OBN:n asiakas on päässyt KasvuOpenin Biotalouteen erikoistuneen kilpailun valtakunnalliseen finaaliin, yhdessä yhdeksän muun yrityksen kanssa.

Valtavalo – Laadun kehittämisen eturintamassa

Valtavalo on ensimmäinen suomalainen yritys, joka saa SGS:n myöntämänä käyttöönsä vuonna 2015 uudistetun ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatin ja ISO 14001

Sähkö-Polarille alan ensimmäinen SU-sertifikaatti

Asiakkaamme Sähkö-Polar Oy on saanut ensimmäisenä Suomessa Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämän sähköurako itsijasertifikaatin, eli SU-sertifikaatin. SETI arvioi