ASIANTUNTIJAMME

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus liiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueilta. Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus yritystoiminnan konsultoinnista ja yrityspalvelujen tuottamisesta. Emme kuitenkaan ole olleet konsultteja koko työuraamme, vaan hankkineet käytännön kokemusta ja kannuksia toiset kymmenien vuosien verran esimerkiksi yritysten johtamisen, kansainvälistämisen, liiketoiminnan kehittämisen sekä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä.

Emme ole teoreetikkoja, vaan meillä on projektien toteuttamisessa vahva käytännöllinen ote. Meille on oleellista toteuttaa asiakkaillemme sellaista konsultointia, järjestelmiä, selvityksiä ja suunnitelmia, joita pystytään kunnolla hyödyntämään liiketoiminnassa, myös asiakkaan itsensä toteuttamana. Tavoitteemme on, että asiakas oppii prosessissa ja pystyy toteuttamaan jatkossa kehitystoimia myös itsenäisesti. Tunnettu tosiasia on, ettei kannettu vesi kaivossa pysy.

 

PEKKA KANTOLA, Senior Consult, tj (DI)

Toimintajärjestelmät, liiketoimintamallit, strategian ja johtamisjärjestelmien kehittäminen. ELY Kasvu ja TRIOplus -konsultti. Tekes innovaatioseteli -konsultti. 044 7777 585.

 

TAPANI RAAPPANA, Senior Consult (DI)

Korkean teknologian tuotesuunnittelu, tuoteportfolioiden hallinta, kansainvälinen liiketoiminta ja myynti. ELY Uudistaminen -konsultti. 040 5599 062.

 

TAITO KURVINEN, Senior Consult (DI)

Talous, tuottavuus, laatu, johtaminen ja toimintajärjestelmät. ELY Tuottavuus ja talous sekä Johtaminen ja henkilöstö -konsultti. Tekes innovaatioseteli -konsultti. 040 5286 734.

 

MATTI PULKKA, Senior Consult (HTK)

Laadunhallinta, johtamisen kehittäminen, laatustandardien vaatimukset ja IMSProcess -toimintajärjestelmä. 044 5832 376.

 

SEPPO KAIJALAINEN, Senior Consult (ekonomi, FM, eMBA)

Liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen, erityisesti alkavat yritykset. Talouden suunnittelu ja liiketoiminnan kasvattaminen. ELY Analyysi -konsultti. 045 2714 995.

 

MIKKO PESONEN, Senior Consult (KTK)

Alkavat yritykset, kaupallistaminen, innovaatiot, palvelut, markkinointi ja tutkimukset. TRIOplus ja ELY Markkinointi ja asiakkuudet sekä Innovaatioiden kaupallistaminen -konsultti. Tekes innovaatioseteli -konsultti. 044 0321 297.

 

 

muita

uutisia

Asiakkaamme BIO KasvuOpenin finaaliin

OBN:n asiakas on päässyt KasvuOpenin Biotalouteen erikoistuneen kilpailun valtakunnalliseen finaaliin, yhdessä yhdeksän muun yrityksen kanssa.

Valtavalo – Laadun kehittämisen eturintamassa

Valtavalo on ensimmäinen suomalainen yritys, joka saa SGS:n myöntämänä käyttöönsä vuonna 2015 uudistetun ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatin ja ISO 14001

Sähkö-Polarille alan ensimmäinen SU-sertifikaatti

Asiakkaamme Sähkö-Polar Oy on saanut ensimmäisenä Suomessa Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämän sähköurako itsijasertifikaatin, eli SU-sertifikaatin. SETI arvioi